Ons verhaal

Foodmaster King Lao ons verhaalIn 2014 zijn wij als Foodmaster King Lao Aalsmeer begonnen. We wilden een ruime zaak waar mensen genoeg gelegenheid hadden om te kunnen zitten. Dat is ons gelukt en we zijn trots op wat we hebben neergezet.

Huisgemaakte specialiteiten

Wij omarmen de frituurcultuur door met A-merken te werken. Snacks, frites en meer zijn dus van hoge kwaliteit. We bieden een ruim assortiment, zodat iedereen wel wat lekkers op het menu zal vinden.

Wij zetten graag nog een stapje extra door ook huisgemaakte specialiteiten aan te bieden. Door onze oosterse achtergrond weten wij in het bijzonder hoe een goede loempia te maken. Veel van onze klanten zijn dan ook te spreken over deze snack.

Goede service

Aan onze gerechten besteden we altijd veel aandacht. Dat doen we onder meer in de presentatie. Iedere snack of menu moet een feest zijn.

Naast maaltijden in de zaak doen wij ook aan catering! Dit is een mooie afwisseling op de cafetariawerkzaamheden. We hebben jarenlange ervaring op cateringgebied en maken de catering altijd mooi op.

Ten slotte is klantvriendelijkheid van groot belang voor ons. Wij willen een warm welkom bieden en hopen dit nog vele jaren te kunnen blijven doen.